7 Nisan 2017 Cuma

7 Nisan 2017 gazetelerine bakış


Yeni Şafak: KAOS SEMBOLÜ GÜNEŞ VE BAHAR

*Yeni Şafak, bugüne damga vuran "fantastik" bir haberle karşımızda. Güneşten, bahardan zarar gelmez. Korkmayın. Haber o kadar zorlama ki FETÖ'nün "mecburi" ilavesi sırıtıyor. Ayrıca CHP'nin logo kullanmamasından neden işkillenmiş gazete? Birleştirici bir hayır söylemi olamaz mı? Ki parti bunu daha önce açıklamıştı. Herkes logolu evet yolundan mı gitsin?


Posta: 'BİZ HAZIRIZ'

*Erdoğan'ın "Başkan vur de vuralım" demeci bugün çoğu gazetede hemen hemen aynı kelimelerle manşetti. Posta da geri kalmamış. Tabi bu satırlar basılırken, dağıtılırken ABD füzelemeye başladı bile.


Habertürk: 'BİZ HAZIRIZ'

*Aynı...


Yeniçağ: Haber verseydin beklerdim!

*Erdoğan'ın, 15 Temmuz'da havalimanında beni beklemedi" sözlerine Kılıçdaroğlu'nun cevabı bugün Yeniçağ'ın ilk gündem maddesi. Tabi haberin altında küçük bir şekilde Erdoğan'ın karşı yorumu da var. "Ben millete haber verdim sen de gelseydin" gibisinden.

İki manşet



Güneş: GÜZEL SAÇLARIN İÇİN SABRET

*Güneş'in manşeti farklı bugünkü gündeme göre. Aykut Erdoğdu'nun bu müthiş "ortasını" değerlendirmemek olmazdı. Tabi şunu da unutmamak lazım sandık sürecinde köprüyü geçmek için farklı farklı davranan parti sadece CHP olmadı bu ülkede.


Yurt: 1389 GÜN SONRA BERKİN ELVAN

*Yaklaşık 4 yıl önce polis fişeğiyle yaralanıp, uzunca süren yaşam mücadelesini kaybeden Berkin Elvan'ın davası dün "nihayet" başlamıştı. Evet onca kargaşa içinde bu acıyı unutmadı Yurt.

Cinsiyetçi haber(ler)



Posta: 3 GÜZELE 370 BİN DOLAR

*Bir Posta klasiği... Ama biz sürekli yayınlarla, sürekli parmakla işaretle rahatsız etmeye devam edelim. 8 satırlık habere böyle bir fotoğraf "insansızlık"tır. Her şey para, para, para...


Posta: 'CİCİ KIZ' ÖZGE, OZAN İLE SEVİŞTİ

*Posta'nın diğer iğrençliği. Gazete "cici kız"a (bu ne demekse?) konduramamış. Yalnız Ozan Güven'in hiç mi ortaklığı yok. Adamın adı sadece mecburiyetten yazılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder